Dubults ieguldījums vācbaltiešu politiskās vēstures “pēdējās nodaļas” aizpildīšanā. 193 Recenzija par Ineša Feldmaņa sastādīto avotu krājumu “Vācbaltieši Latvijā (1918–1941)” un grāmatu “Vācbaltiešu izceļošana no Latvijas (1939–1941)” - Cerūzis, Raimonds (Journal of the University of Latvia. History | Latvijas Universitātes Žurnāls. Vēsture, 2017)
.