Personas tiesības uz Latvijas Republikas ģimenes pabalstu saņemšanu, pārvietojoties Eiropas Savienībā, jēdziena “pastāvīgā dzīvesvieta” interpretācija - Innus-Pāvelskopa, Simona (Journal of the University of Latvia. Law, 2013)
Rakstā aplūkotas personas tiesības uz Latvijas Republikas ģimenes pabalstu saņemšanu, pārvietojoties Eiropas Savienībā, saskaņā ar nacionālajiem un Eiropas Savienības tiesību aktiem. Analizēta jēdziena “pastāvīgā dzīvesvieta” interpretācija gan nacionālajos, gan Eiropas Savienības tiesību aktos, kā arī sniegts ieskats Latvijas Republikas administratīvo tiesu praksē minētā jēdziena interpretācijā.