Par likumību un taisnīgumu - Vīķe-Freiberga, Vaira (Akadēmiskā Dzīve, 2021)
Latvijas likumdevēji diemžēl noveduši pie Latvijas iekļaušanas to sešu ES valstu sarakstā, kam ES instances izteikušas pieklājīgu mudinājumu censties beidzot ratificēt Stambulas konvenciju