Ieskats Baltijas vācu pavārgrāmatu vēsturē - Grudule, Māra (Akadēmiskā Dzīve, 2022)
Baltijai raksturīgos ēdienus visbiežāk marķē nosaukums – norāde uz novadu, salīdzinoši retāk uz konkrētu pilsētu. Receptes var būt plaši pazīstamu recepšu lokāls variants