Plaģiāts akadēmiskajā vidē - Ābula, Marta (Akadēmiskā Dzīve, 2017)
Latvijas augstskolām būtu jāpārņem ārvalstu pieredze, ne tikai formāli definējot plaģiāta būtību, bet izglītojot studentus un docētājus par veidiem, kā izvairīties no plaģiāta