Literārā kinematogrāfiskuma problēmas Alberta Bela prozā - Dibovska, Jūlija (Akadēmiskā Dzīve, 2017)
Literārā kinematogrāfiskuma elementu lietojuma paradigma mainās – līdz ar cenzūras pazušanu autora darbos centrālajā vietā izvirzās ne literārie eksperimenti, bet gan idejiskums