Ieskats reformācijas gadsimta baznīcas mūzikā Rīgā - Kolms, Vilis (Akadēmiskā Dzīve, 2018)
Dievkalpojuma “nesēja” nu ir ne tikai garīdzniecība viena pati, kuru atbalsta vairāk vai mazāk profesionāls koris, bet gan visa draudze kopā. Ievērojams reformācijas veiksmes cēlonis