Ģenerālis Pēteris Radziņš par Ukrainas vēsturi, un ko no tās varam mācīties - Purviņš, Agris (Akadēmiskā Dzīve, 2019)
Ģenerālis lietpratīgi analizē Ukrainas valstisko potenciālu, lomu Eiropā un nozīmi Krievijas ģeopolitisko interešu nodrošināšanā. Militāro konfliktu radījušas Krievijas bailes par zaudēto ietekmi Ukrainā