Attālinātā mācīšanās un mācīšana Latvijas augstskolās SARS-CoV-2 (Covid-19) atspulgā jeb kā augstākā izglītība pielāgojās nezināmajam - Jansone-Ratinika, Nora; Strods, Raimonds (Akadēmiskā Dzīve, 2021)
Augstākās izglītības uzdevums nav pašmērķīgi virtuozi žonglēt ar modernām tehnoloģijām un tehnoloģiskiem risinājumiem (TTR), bet gan gudri izmantot dažādus resursus